Yhdistyksen toiminta

Suomen Australian Labradoodle ry järjestää jäsenilleen tapahtumia kuten koulutuksia, luentoja, tapaamisia ja muuta ohjelmaa sekä koiranomistajille että rodusta kiinnostuneille. Säännöllisiä tapaamisia on Turussa, Tampereella, Porissa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, Sipoossa ja Kirkkonummella. Tapaamisista ilmoitetaan Suomen Australian Labradoodle ry:n facebook-sivuilla, joten käy tykkäämässä, niin saat ilmoitukset julkaisuista. Alta näet aluevastaavien yhteystiedot!

Alueellinen toiminta

Yhdistys järjestää alueellista toimintaa jo kolmellatoista paikkakunnalla. Haluamme toimintamme tavoittavan mahdollisimman monet rodun harrastajat. Alueelliset rotutapaamiset sekä jäsenistön toiveiden mukaiset kurssit ja koulutukset ovat toimintamme keskiössä.

Jos sinulla on kysyttävää alueellisesta toiminnasta, ota yhteyttä suoraan alla oleviin henkilöihin!

Hämeenlinna: Leila Luosto, leila.luosto(at)gmail.com

Jyväskylä: Marika Jousmäki, marika.jousmaki(at)saunalahti.fi ja Helmi Kinnunen,