Liity jäseneksi

 

Liittymistapoja yhdistykseen on kaksi:

1.

Jos olet hankkinut pennun ulkomaiselta kasvattajalta, tai suomalaiselta kasvattajalta, joka ei tarjoa ensimmäisen kalenterivuoden jäsenyyttä pennunostajille, tai sinulla ei vielä ole koiraa ollenkaan, tai olet muutaman vuoden ollut tauolla jäsenyytesi kanssa, toimi näin:

Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle ja maksa jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruus 1.10.2023 alkaen on 15 €/vuosi/perhekunta. Jäsenmaksu maksetaan Suomen australianlabradoodle ry:n tilille tilinumero FI23 5016 4020 0327 88. Viestikenttään "Jäsenmaksu" ja nimesi. Jos maksaja on eri henkilö kuin jäsen, on erityisen tärkeää merkitä yhdistykseen liittyvän jäsenen nimi selkeästi viestikenttään.

Jäsenmaksu koskee aina kuluvaa kalenterivuotta, mutta jos liityt yhdistykseen loka–joulukuussa, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ilman uutta maksua myös koko seuraavan kalenterivuoden. 

Kun maksu näkyy tilillämme, jäsenyytesi hyväksytään ja saat ensimmäisen sähköpostiviestin jäsensihteeriltämme.

HUOM! Kun liityt yhdistykseen maksaen itse jäsenmaksun, sinulle postitetaan maksutta yhdistyksen tuottama turkinhoito-opas.

 

2.

Jos olet hankkinut pennun suomalaiselta kasvattajalta, joka on kertonut sinulle tarjoavansa pennunostajille ensimmäisen maksuttoman vuoden yhdistyksessä, sinun ei tarvitse maksaa ensimmäisenä jäsenyysvuotenasi jäsenmaksua, ja lisäksi saat kasvattajalta maksutta yhdistyksen tuottaman turkinhoito-oppaan. Tässä tapauksessa toimi näin:

Täytä itse alla oleva lomake, koska vaikka kasvattaja maksaa jäsenmaksusi, hän ei voi liittää sinua yhdistyksen jäseneksi, vaan sinun pitää liittyä itse. Sen kalenterivuoden jäsenmaksu, jolloin pentu muuttaa kotiisi, on hoidettu kasvattajan toimesta puolestasi. Jos liityt yhdistykseen loka–joulukuussa, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti maksuttomana myös koko seuraavan kalenterivuoden.

Ilmoita selvästi, mistä kennelistä ja milloin olet saanut pennun. Kun sinut hyväksytään jäseneksi, saat siitä tiedon sähköpostiisi jäsensihteeriltämme.

HUOM! Kun liityt yhdistykseen maksamatta ensimmäisen vuoden jäsenmaksua itse, on kasvattajalla velvollisuus antaa sinulle turkinhoito-opas. Yhdistys ei voi lähettää maksutta opasta, vaan oppaat on jo etukäteen toimitettu kasvattajalle, joka jakaa ne pentujensa ostajille.

Kaikki kasvattajat eivät välttämättä maksa pennunostajille jäsenyyttä yhdistyksessä ja turkinhoito-opasta. Kysy asiasta pentusi kasvattajalta!

 

Sähköpostiosoitteesi on ensisijainen yhteystietosi, johon lähetämme jäsenkirjeet ja muut yhdistyksen tiedotteet. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoita siitä osoitteeseen sihteeri@australianlabradoodleyhdistys.fi

Käsittelemme henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisterin käyttötarkoituksena on rekisteröityjen henkilötietojen ajantasainen hallinta jäsenyyden aikana, sen ylläpito ja kehittäminen sekä markkinointi ja myös päättyneiden jäsenyyksien dokumentaation hallinta henkilötietojärjestelmässä. Henkilötietojen käsittely perustuu yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä sekä tietyissä tapauksissa sopimuksen täytäntöönpanoon.