Toimintaa ja tapahtuimia

Suomen Australian Labradoodle ry järjestää jäsenilleen tapahtumia kuten koulutuksia, luentoja, tapaamisia ja muuta ohjelmaa sekä koiranomistajille että rodusta kiinnostuneille.

Jäsenistöltä keräämämme palautteen perusteella rotutapaamiset koetaan yhdistyksen ydintoiminnaksi. Tätä osa-aluetta onkin nyt vahvasti kehitetty, ja kuluneen vuoden aikana on saatu useita uusia aluevastaavia. Lisätietoa alueellisesta toiminnasta löydät klikkaamalla  sivuvalikosta kohtaa Alueellinen toiminta.

Yhdistys julkaisee vuosittain seinäkalenterin, johon kerätään kuvia rodun harrastajilta.

Unituore turkinhoito-opas on ilmestynyt. Opas kuuluu uusille jäsenille veloituksetta (myynnissä yhdistykseltä hintaan 10€+pk).

Suunnitteilla rodun nimellä kirjailtuja tuotteita, seuraa yhdistyksen Fb-sivua saadaksesi lisätietoa!

Yhdistys järjestää vuosittain useita ALD-päiviä sekä järjestää alueellisia koulutuksia jäsenilleen. Seuraa Fb-sivua!

____________________________________________________________________________________